Зара от Биг Брадър погрозня

Красивата бившата брадърка Зара се е превърнала в грубоват, изпит и мускулест джендър, коментира клюкарският сайт HotArena. Феновете на брюнетката се чудят мъж или жена е на фотосите. Зара Димитрова е станала адски грубовата и изглежда сякаш е мъж в женско тяло.

От няколко години бившата на Ицо Стоте манекенки тренира усилено във фитнеса, като вече има мускули като на мъж. Според повечето приятели на варненката, тя е прекалила с ваенето на тяло и е отишла в нелицеприятна крайност. Зара се блъска с всевъзможни химии и ефектът е налице. Брюнетката не крие, че от години внимава не само с какво се храни, но и на какъв тип тренировки залага. По време на периода на карантина, брюнетката дори още повече е засилила натоварването си в домашна обстановка – до такава степен, че дори и най-верните ѝ последователи са изумени от крайния резултат.

How to stay fit during quarantine 🤔 Just don’t stop training 👊🏻 . . . . #fitnessmotivation #fitgoals #healthylifestyle #cleaneating

A post common by Zara Watson (@zara_watson_) on May 18, 2020 during 12:17am PDT

„Как да бъдете винаги във форма? Просто не спирайте да тренирате“, е написала бившата брадърка под една от снимките си, а почитателите ѝ са изплашени от изпитото ѝ лице.

Social enmity is fine! Just don’t stretch yourself from yourself! #trueself #autenticity #nofilter

A post common by Zara Watson (@zara_watson_) on May 20, 2020 during 1:50am PDTКоментар на новината чрез Facebook