Започва Sex Island Coronavirus

Компанията Good Girls рекламира купона Sex Island Coronavirus за 19 юни-21 юни, който ще струва на мераклиите по 4500 долара заради обещанието за неограничен секс, съобщи Daily Star, цитиран от kanal3.bg.

Еротичен курорт в Лас Вегас, обещаващ „трева“, неограничен алкохол и секс с две момичета на ден, рекламира секс оргия след коронавируса след месец затваряне за американската столица на купоните.

Sex Island, събитието на еротичната разкрепостеност, може отново да отвори врати, след като властите в Лас Вегас спряха дейностите си заради коронавирусните страхове.

Партито, наречено „Sex Island Coronsavirus“, се рекламира на уебсайта на Good Girls Company. Датите на „събитието“ са 19- 21 юни 2020 г.

Участниците ще трябва да се разделят 4500 долара. Посрещат ги на летището и ги отвеждат в частен имот, където светът не присъства.

В продължение на 3 нощи и 4 дни участниците ще имат възможност да правят неограничен секс с 2 момичета и могат да разменят момичета с други търсещи секс.

Луксозната цена включва също различни вариации на „сексуални дейности“.

Компанията Good Girls също така заяви, че нейните момичета са без предавани по полов път болести и предлагат на място незабавно тестване за ХИВ и венерически болести, ако е необходимо.

От Sex Island уточняват, че продават 50 билета за 50 гости и всеки билет включва „неограничено количество секс по време на 4-дневното пътуване.“

По-рано събитието се е състояло в далечни места като тропическия остров Исла Маргарита, който е край бреговете на Венецуела.

Малко вероятно е Sex Island да замине в чужбина скоро, тъй като Covid-19 е затворил границата за всички граждани на САЩ.

От 4 юни щатът Невада отново отвори барове, търговски центрове, кина и фитнес зали, но нощните клубове, стриптийз клубовете и бардаците, които са законни във Вегас, ще останат затворени.Коментар на новината чрез Facebook