Жабуренето със зехтин – най

Жабуренето със зехтин е метод за повишаване на имунитета, който предизвиква много дискусии.

Според много специалисти обаче това е практика, която може да удължи живота ни.

Зехтинът е предпочитана добавка към здравословния начин на живот.

Вижте как да разпознаем качествения зехтин в нашата галерия ТУК

Освен че не е много калоричен, той е и много полезен.

Зехтин се включва в много разкрасителни процедури, в маски за коса и кожа.

Малцина обаче са запознати с практиката на жабурене със зехтин.

Оказва се, че с нея се лекуват куп заболявания.

t

Жабуренето със зехтин се приема като леко съмнителна процедура. За щастие обаче тя не е сложна и може да се приложи от всеки. Пробвайте сами и ще се убедите в дългосрочните ѝ ползи.


Блестящият и дълготраен маникюр у дома е мисия възможна с новата колекция на Douglas
Edna препоръчва


Жабуренето със зехтин с цел детоксикация на организма е познато още от древната наука Аюрведа. Днес все повече лекари признават ползите от тази интересна практика. Изследванията показват, че с този метод се елиминират токсичните вещества от организма и се повишава имунитета. Това позволява на тялото само да се справя с болестите, без да се стига до използване на лекарства и съвременна медицина.

Има лекари, които твърдят, че жабуренето със зехтин лекува тромбоза, артрит, парализа, язва на стомаха, гинекологични заболявания, главоболие, зъбобол и бронхит. Методът дава отлични резултати при спазми, тумори, нервни заболявания, възпаление на мозъка и различни кръвни заболявания.

Вижте как да разпознаем качествения зехтин в нашата галерия ТУК

t

Основното при жабуренето със зехтина е, че не всеки е подходящ. За да го изпробвате, заложете на една супена лъжица качествен студено пресован зехтин. Сложете го в устата и го прехвърляйте в продължение на 10-20 минути. Ако изпълнявате всичко правилно, резултатът трябва да е бяла като мляко течност. Изплакнете устата с топла вода и измийте с четка и паста за зъби.

Най-добре е да жабурите устата със зехтин сутрин. Така проблемите в тялото и организма ще се разрешат скоростно. Процедурата се повтаря два до три пъти на ден. Задължително условие е да се прави винаги на празен стомах. Жабуренето се повтаря толкова дни, колкото са нужни на организма. Започнете ли да се будите свежи и изпълнени с енергия – значи действа.

Само след 4 дни жабурене със зехтин ще забравите за острите хронични заболявания. Ако страдате от хронично заболяване, срокът може да се удължи до една година. По време на лечението симптомите могат да се засилят – това означава, че организмът се очиства и процесът на лечение тече.

Вижте как да разпознаем качествения зехтин в нашата галерия ТУК

Освен ползи за здравето жабуренето със зехтин носи и един бонус. За кратко време с него зъбите стават видимо по-бели, а венците се заздравяват. Ето защо няма защо да се чудите повече, а още сега тичайте за качествен зехтин до близкия магазин.Коментар на новината чрез Facebook