Ето кои жени имат по-голямо желание за секс, според ново проучване

Жените, които са с лява политическа ориентация, имат по-голямо желание за секс в сравнение с жените, които са ориентирани в спектъра център-дясно. До това любопитно заключение е достигнал екип от психолози и сексолози, участвали в най-мащабното досега международно проучване за сексуалните нагласи сред дамската част от човечеството, пише novini.bg.

Изследването е било проведено сред 22 000 представителки на нежния пол от 71 страни от 5 континента. Според изнесените данни испанките са най-активни и с най-голямо желание за интимни ласки сред всички останали нации, информира “La Vanguardia“.

Най-ключовото от анализа на експертите е, че едва между 10 и 11 процента от всички анкетирани са заявили, че не изпитват желание за секс, нито помисли или фантазии в това отношение. Тези, които в интервюто са се определили за полигамни, може да се похвалят с най-високо либидо, става още ясно от проучването. От гледна точка на сексуалната ориентация бисексуалните и хомосексуалните жени също имат по-голямо желание за полов акт в сравнение с хетеросексуалните представителки.

Друг интересен щрих от изследването е, че жените-атеисти също имат високо желание за секс, следвани от адвентистите и нехристиянски групи.Коментар на новината чрез Facebook