Ето как да се насладите на дискретна мастурбация

Никой не иска да го спипат, докато се самозадоволява. В зависимост от това с кого живеете, ситуацията може да бъде различна, но в повечето случаи е намесено някакъв вид неудобство. Ако искате да запазите благоприличие у дома и все пак да се насладите на оргазмите си, трябва да овладеете дискретната мастурбация. За несигурните в това древно изкуство, Sexwell представя няколко бързи насоки:

Определете си „ваше място“ и ограничете достъпа на другите до него

Всеки възрастен има право на неприкосновено лично пространство. Съвсем спокойно и нормално е да предупредите останалите, че когато вратата на вашата стая е затворена, то трябва или да почукат и да изчакат да отворите, или да не ви безпокоят изобщо. Това не е нужно да е обвързано с мастурбацията – просто с уважение към личното ви пространство. Започнете с нещо обикновено – четене или спане… нещо, с което няма да ви притеснят, ако забравят за вашето правило. Щом веднъж останалите обитатели на дома ви свикнат с тази идея, можете да се отдадете и на по-интимни занимания.
Ако думите ви все пак остават нечути, може би е време да си извадите ключ от вратата.

Подбирайте си порното

Порното вдига много шум. Дори да сте със слушалки, те ще ви попречат да чувате външния свят – съответно, няма да усетите, когато някой ви вика или пък реши да влезе.
Подбирайте материала за мастурбация според ситуацията – ако видеото е твърде шумно, опитайте със снимки или еротични истории.

Изберете секс играчки с дискретен дизайн

Ако се притеснявате, че някой неволно ще се натъкне на ваша секс играчка, изберете инкогнито модел. На пазара се предлагат дискретни играчки, които не се набиват на очи и в повечето случаи ще се слеят с останалите ви вещи.

Съхранявайте ги дискретно

Човек, който живее сам, вероятно може да остави вибратора си на нощното шкафче. Но ако чужди очи тършуват из стаята ви, е добре да инвестирате в интимен несесер, кутия под леглото или, ако положението е много тежко – кутия с катинар.

Удавете звуците с други звуци

Всяка жена, която някога е използвала вибратор в апартамент с други хора, поне веднъж си е мислила, че целият блок чува вибрациите. Въпреки че технологиите напредват и вече има изключително тихи играчки, понякога в абсолютно притихнала къща всичко се чува. Ето защо може да разсеете шума, като пуснете телевизор, лека музика или дори видео игри на по-висок звук – но не твърде висок, че самите вие да не чувате нищо.

Възползвайте се от водоустойчиви играчки

В днешно време солиден процент от играчките са водоустойчиви. Ако и вашата е такава, смело можете да се отправите в банята, където никой няма да ви безпокои. Ако имате вана – чудесно. Но дори и да нямате, душът може да прикрие звука от играчката и да се насладите на сладка солова игра с лесно почистване.

Научете се как да бъдете ефективни

Колкото по-дълго мастурбирате, толкова по-вероятно е да ви хванат. Да, много по-приятно е, когато човек може да се отпусне и спокойно да изследва тялото си, но в случая на дискретната мастурбация, бързият оргазъм е целта.

Мастурбирайте, когато сте сами

Ако нищо друго не помага, то остава да разчитате на факта, че всеки човек, дори по време на пандемия, все някога се налага да излезе от вкъщи. Дали вашите близки трябва да разходят кучето, да отидат до магазина или нещо друго, това е времето, в което можете да се възползвате от едни 10 минути, които са искрено посветени на вашата наслада.Коментар на новината чрез Facebook