Главният редактор на Edna.bg за щастливите момичета, здравите буйни коси и уютните вечери

Преходът между зимата и пролетта може да бъде труден и изтощаващ, особено за всички момичета, които работят усилено, а заедно с това опитват да бъдат достатъчно добри приятелки, съпруги, домакини, майки и все пак да намират време да се грижат за себе си.

Във времето, в което безгрижните летни дни ни се струват все още мираж и зимата не спира да напомня за себе си, ние решихме да си поговорим по женски с Вяра Иванова – главният редактор на Edna.bg. Тя ни разкри своята теория за щастието, триковете си за красива, здрава и буйна коса, както и рецептата си за идеалната уютна вечер вкъщи.

Вяра, ти си главен редактор на дамски сайт, който ежедневно дава ценни съвети на своите читателки и то в най-различни житейски сфери, но има ли съвети, които макар да им даваш, самата ти не следваш?

О, да! Това е типично човешко качество – да не следваме собствените си съвети. Аз си признавам, че най-често не следвам готварските и домакински съвети, които даваме в сайта. Те са наистина полезни, но аз сякаш обичам повече импровизациите в кухнята 🙂

Вяра Иванова

А има ли съвети, в които винаги се вслушваш?

Вслушвам се във всичките ни съвети за щастие, удовлетвореност и личностно развитие. Вярвам, че никога не бива да спираме да се учим как и по какви начини можем и трябва да бъдем щастливи. За себе си съм изградила нещо като мантра или личното ми правило на трите У-та – успех, уют, удовлетвореност. Като един типичен представител на зодия Телец, се старая всекидневно да ги постигам и това ме зарежда с положителна енергия.

Но освен за вътрешния си мир, всяка жена се старае да се грижи добре и за външния си вид. За коя част от външния си вид се грижиш най-много?

Определено държа най-много на косата си и искам тя да бъде във възможно най-добрия си вид. Косата ми е естествено къдрава и доста непокорна, но с годините се научих да харесвам факта, че къдриците ми си имат собствено мнение. Лошото при къдравите и чупливи коси като моята е, че са сухи и това води до така неприятните цъфнали краища. Преди време се боядисвах, което допълнително увреди косата ми. Понякога я оформям и с преси и маши, а да не говорим и за неблагоприятното влияние на замърсения въздух върху всички ни. Накрая се чудим защо постоянно ходим с цъфтящи краища, без значение дали сме с прави или къдрави коси.

Вяра Иванова

Тогава каква е тайната ти за справяне с неприятните цъфтящи краища, които наистина тревожат повечето жени?

Тайната не е само една. Изисква се цялостна грижа – правилно хранене, минимално използване на бои и стилизиращи продукти, внимателно разресване и разбира се – използването на правилни продукти с формула за подхранване и подсилване на косата. От доста време залагам на продуктите на Revalid® за заздравяване на косата и по-малко накъсване. Благодарение на тях определено усещам косата си по-мека и жива. Серията включва ревитализиращи шампоан и балсам, които правят косата ми по-здрава, жизнена и улесняват разресването ѝ. Използвам и специална маска от серията, която укрепва вече увредената ми коса, прави я по-блестяща и намалява риска от накъсване.

Вяра Иванова

По-нагоре спомена, че много държиш на уюта и това е една от съставките ти за щастие. Каква е твоята рецепта за идеална уютна вечер?

О, съставките са много прости, но гарантират щастие – компанията на любим човек, нещо вкусно за хапване и маратон на сериала “Приятели” 🙂

И последно – издай тайни от кухнята, откъде черпиш вдъхновение за текстовете си?

От какво ли не… като оставим настрана обичайните извори на вдъхновение като случки, емоции и места, са ме вдъхновявали случайни снимки, части от песни и дори вкусната храна!

<!–->

<!–

–>

Създадено за Revalid® 

Коментари

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.Коментар на новината чрез Facebook