Галин си търси блондинка с пищен бюст за гадже

Руса хубавица с пищно деколте има най-голям шанс да спечели вниманието на фолк певеца Галин. Младият изпълнител обяви списък с критериите, на които трябва да отговарят дамите на сърцето му, но той се оказа доста оскъден, пише „Флагман“.

Изпълнителят си търси пищна мадама, която да застане до него в живота. Галин е един от малкото изпълнители, които нямат сериозни половинки, а кариерата му определено не помага за утвърждаването на сериозните връзки.

Певецът наскоро обяви част от критериите, по които си избира половинка. Изненадващо годините и интелекта на бъдещата му приятелка не са водещи, но за сметка на това външния ѝ вид определено има голямо значение.

Кандидат-приятелките на певеца задължително трябва да са руси и е желателно да са със сравнително голяма гръдна обиколка.

Самият музикант споделя, че списъкът с изисквания донякъде е шега, а причината да не си намери досега половинка, е много по-различна. „Просто не съм открил истинската любов. Затова съм без гадже”, признава той.Коментар на новината чрез Facebook