Време за четене: как да постигнем трайна промяна чрез силата на хипнозата

Всички сме родени, за да бъдем уверени, щастливи и да успяваме. Ако не се чувствате така в момента, време е да поемете по нов път. Ричард Бандлър ще промени живота ви със силните си практики и ще ви даде свободата да разгърнете пълния си потенциал с книгата „Трансформация“.

Световноизвестният Ричард Бандлър, съосновател на невро-лингвистичното програмиране (НЛП), е помогнал на милиони хора по света да преобърнат живота си и да постигнат успехи във всяка своя дейност.

книга

В тази невероятна книга, смятана за делото на живота му, той представя всички действащи практики и упражнения, които разработва през последните 37 години, за да помогне на хората да трансформират живота си. Той обяснява и как е разработил и усъвършенствал своите техники и защо те работят.

С дългогодишен опит в практическата и клинична хипнотерапия, по време на който е лекувал всичко – от фобии до шизофрения, Бандлър, най-големият хипнотизатор в света, отхвърля конвенционалната психотерапия в полза на невро-лингвистичното програмиране, вкоренено в присъщата на човека способност за учене и комуникация.

Според Бандлър състоянията на транс са жизненоважни за човешкия опит явления, особено при повтарящото се поведение: „до една или друга степен, всичко е хипноза… хората изпадат в транс на работа, в отношенията си, докато шофират…“. Бандлър предоставя редица практични, медитативни стратегии за развиване на способности за самооценяване и препрограмиране на разрушителни модели, добавяйки множество свежи анекдоти и странични гледни точки.  

A post shared by NLP Life (@nlplifetraining) on Jun 1, 2020 at 7:02am PDT

„Години наред всеки, който искаше да се учи директно от Ричард Бандлър, имаше два варианта: да плати стотици или дори хиляди долари, за да посети обучение на живо, или да се задоволи с материали от книгите му, които макар и отлични, бяха отдалечени от най-авангардното в областта с десет до трийсет години. С „Транс-формация“ върхът най-накрая е достигнат и той е по-висок от всякога!“ – Майкъл Нийл

„Тази книга ще ви заинтригува само ако искате повече щастие, неограничен успех, пълна свобода и дълбок вътрешен мир. Ако не, значи не е за вас.“ – Д-р Робърт Холдън

книгаКоментар на новината чрез Facebook