Вашият хороскоп за днес, 21.02.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Пригответе си куфарите, защото съвсем скоро може да ви се наложи да потеглите нанякъде, а вие не обичате нещата да ви сварват неподготвени. Не давайте ухо на слуховете, които се носят, могат само да ви ядосат и да тръгнете да възстановявате справедливостта, а точно сега няма да успеете.

Телец

Ден за семейни срещи и събирания. Все пак внимавайте с шегите, може да разплачете някого, ей така – без да искате.

Близнаци

Ако можете днес да прекарате у дома, в прегръдките на любим човек, ще се чувствате най-добре. Ако нямате тази възможност, пак гледайте да си останете у дома или поне прекарайте в най-тесен семеен кръг – ще се почувствате наистина обичани.

Рак

Денят може да ви поднесе някои не много мили изненади, но опитайте да погледнете нещата откъм веселата им страна. През днешния ден не се опитвайте да правите сложни неща, само ще си развалите настроението.

Лъв

Основните ви ангажименти ще са насочени към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Малко сте закъснели, но е добре до понеделник да приключите с тези битови неволи. Днес се опитайте да бъдете по-мили с околните.

Дева

Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите как се справят в подобни ситуации.

Везни

Добър ден да докажете своите делови качества, все пак не прекалявайте, това може да ви се отрази зле – не е изключено да получите силно главоболие. Опитайте се през почивните дни да не мислите за работа, това би ви затормозило допълнително.

Скорпион

За вас е необходимо наистина добре да организирате деня си, защото ви предстоят куп ангажименти. Съсредоточете се и резултатите няма да закъснеят. Обърнете внимание на здравето си.

Стрелец

Вие сте просто щастливци, през почивните дни ви чакат пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.

Козирог

Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за действията си през март, макар и само мислени.

Водолей

Едва ли ще можете да си останете дълго у дома, все пак е работен ден, макар и последен за седмицата. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.

Риби

Трудно може някой да ви измъкне от дълбоките води на мрачното настроение. Е, сигурно и между вас има по-оптимистично настроени люде, само че те са успели да се справят със собствената си вътрешна несигурност. Ако ви е чак толкова тежко – погледнете в Интернет, все ще се разсеете, ако не и нещо повече.Коментар на новината чрез Facebook