Вашият хороскоп за днес, 17.05.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Майските недели ви вдъхновяват, омайват, отнасят през девет планини в десета. Днес ще сте способни да напишете цяла една приказка, цяла една необикновена история, не изпускайте момента.

Телец

Приятелски срещи навън, на зелено, на пролетно, в радостни спомени и искрящи надежди. Красив и вдъхновяващ ден, помислете какво искате да си пожелаете, скрийте го в сърцето си и почакайте Новолунието утре по обяд, за да го изречете.

Близнаци

Забравете грешките! Забравете за провалите! Забравете за всичко, освен за това което ще правите днес и го направете! Днес е вашият ден.

Рак

Откриване на едно безкрайно себе си, на собствените си безкрайни възможности. Вие можете да бъдете всичко това, само си повярвайте. Ден да повярвате в себе си и да размахате крила.

Лъв

Не се обвинявайте за грешките, не търсете виновни. Приемете всичко като един урок, като една крачка по пътя към по-съвършеното и по-доброто Аз. Обичайте себе си, за да обичате и света.

Дева

Желанието ви да диктувате положението не винаги среща положителен отклик в лицето на човека срещу вас, опитайте да бъдете малко по-отстъпчиви и много по-състрадателни.

Везни

Ще сте особено придирчиви по отношение на чистотата. Не се учудвайте, ако околните се дразнят от желанието ви да въведете ред, прекалявате и с изискванията, и със заповедния тон. Може би е време да говорите малко по-тихо, за да позволите да се чуе гласът на сърцето.

Скорпион

Ден за любов и творчество. Ако можете, посветете се на тези две неща, ще се чувствате просто идеално. Не изпускайте шанса, увлечени в приказки и никому ненужни постижения. Докажете се чрез отношението си, чрез любовта, която давате.

Стрелец

Посветете този ден на семейството и дома си. Не забравяйте да отделите и малко време само за себе си. Отговорете си на някои простички въпроси – кой съм аз, къде отивам, защо съм тук. Ще видите, че отговорите на простите въпроси са най-трудни, но най-разширяващи.

Козирог

От съществено значение ще са срещите и разговорите с други хора. Организирайте нещата за следващата седмица от сега, но помнете какво сте обещали. И бъдете практични, не вършете неща, които другите могат сами да си свършат.

Водолей

Ден да обмислите отношенията си с материалния свят. Днес ще ви е лесно да откривате начините и пътищата за намиране на средства за едно или друго начинание. Позволете си също да почувствате красотата около себе си, насладете се на уханията навън, на приятното галене на вятъра, има толкова много неща, които могат да ви покажат сетивата, усетете ги.

Риби

Радост, щастие и блясък или просто една спокойна майска неделя. Вие не обичате толкова шума около себе си, колкото спокойното и уютно усещане. Тази неделя ще ви го донесе, насладете му се, дайте си радост.Коментар на новината чрез Facebook