Божидара и Деян от "Един за друг": Ние сме майстори на забавлението, играта само затвърди отношенията ни

Ред е да ви срещнем и с Божидара и Деян – една от най-забавните двойки в „Един за друг“. „Мецаните“, както се наричаха те, доказаха, че са страхотен екип и се обичат наистина силно! Разказват ни как ги промени участието във формата и какво научиха за любовта си.

***

Участието в предаването промени ли взаимоотношенията ви и ако да – как?

Тя: Няма как една игра да промени отношенията ни. Само натрупахме неща, които да ни карат да се усмихваме.

Той: Не смятам, че взаимоотношенията ни са се променили след нашето участие. Единствено имаме спомени, които да обсъждаме, и нови теми за разговор.

божидара и деян

Кое неподозирано качество за човека до вас, успя да ви разкрие формата?

Тя: Смятам, че познавам Дидо доста добре и не е имало нещо, с което толкова да ме изненада. По-скоро се затвърди, че той не се отказва и се бори докрай, въпреки че знае, че дадената област не е неговата сила. Беше изключително подкрепящ през цялата игра, но и това не е нещо ново за мен.

Той: Познаваме се твърде добре и преди да влезем, така че не съм открил нещо ново и неподозирано в Божидара. По-скоро се затвърди това, което вече знам.

божидара и деян

Подскажете креативен начин за справяне със ситуацията в момента.

Тя: Ние сме майстори на забавлението. Тъй като организирам куизове и правя игри, се провокирам с различни загадки, логически задачи и главоблъсканици всеки ден. Така че съчетавам полезното с приятното – правейки игри се забавлявам и аз самата. Стараем се с Дидо да правим неща с ръцете си, играем различни развиващи игри с детето, имаме време да погледаме някой филм, да прочетем книга, а благодарение на интернет – разглеждаме музеи и забележителности на другия край на света, макар и само от дивана.

Той: Добре е човек да се предизвиква всеки ден да направи нещо ново и разнообразно – да изиграе онлайн игра с приятели, да прочете книга, да участва в уебинар, да потърси информация относно дадена забележителност или събитие… В никакъв случай да не се оставя на скука и на спокойствие, защото така ще бъде залят от негативни мисли и емоции. Аз лично в свободното си време съм се отдал на едно от хобитата си – пиша нова книга.

божидара и деян

Любим цитат от книга/стихотворение или заглавие на филм, който най-добре описва връзката ви?

Тя: „Изведнъж присъствието му запълва нищото и го превръща във всичко.“ – Блага Димитрова, „Лавина“.

Той: „Любовта е най-мощното от човешките чувства, а приятелството е най-благородното и деликатно допълнение към любовта.“

Петте неща, без които една връзка не може?

Тя: Страст, любов, разбирателство, компромиси и забавление.

Той: Любов, разбирателство, допълване, компромиси и забавление.Коментар на новината чрез Facebook