Богаташ заведе ослепителна блондинка в хотел, но… (СНИМКИ)

Полицията в Москва прави всичко по силите си, за да разреши необичаен заплетен случай, който разследващите на шега са нарекли „дамата с изненадите“. Трансджендър мъж е обвинен в това, че е ограбил ухажора си, който пък нямал ни най-малка представа за неговата полова идентичност.

Ослепителната блондинка, за каквато се представя сега, е взела от него внушителна сума, докато двамата били заедно в петзвезден хотел. Потърпевшият е син на известен руски учен. Фуад, който е син на геолог, решил да се усамоти в приятна, женска компания. Той поканил със себе си своя позната, която срещнал в интернет – красивата Алина Глебова. Двамата водили кореспонденция в социалните мрежи повече от три години, дори веднъж излезли и на кафе.

След приятно прекарана вечер в скъп ресторант красавицата се съгласила да отиде с него в супер луксозен хотел. Но там, както по-късно разказал самият Фуад на полицаите, го очаквала изненада. „Започнахме да се целуваме, да се натискаме, в един момент тя тръгна да си сваля дрехите и ми призна, че преди е била… мъж. Предложи ми все пак да правим секс, за който да ѝ платя, аз отказах“, разказва измаменият любовник.

Той твърди, че е решил все пак да остане с нея в хотелската стая, но спал на дивана. На сутринта дори пили кафе, тя му казала, че отива на спа-процедури и взела със себе си електронния ключ от стаята. Усетил нещо нередно, мъжът проверил дрехите си и разбрал, че му липсва голяма сума пари. Той позвънил веднага на рецепцията и казал да хванат крадлата, но тя вече била избягала с такси.

Полицаите успели да открият въпросната Алина – 31-годишна жена, която преди смяната на пола се казвала Сергей. Пред тях, обаче, се оправдала, че не е крала пари и твърдяла, че Фуад я обвинил, защото ѝ се разсърдил. Предстои двамата да бъдат изправени пред детектор на лъжата.Коментар на новината чрез Facebook