Белезите на принц Уилям и Кейт Мидълтън, които никой не забелязва, и историите зад тях

Заслепени от прелестния вид на херцога и херцогинята на Кеймбридж едва ли при гледане на снимки сте забелязвали някои малки несъвършенства по кожата им. Ние също, но други са доста по-наблюдателни.

Прическите на Кейт Мидълтън всъщност рядко разкриват белега на главата ѝ. Той се намира до лявото слепоочие на херцогинята, малко по-навътре от линията на косата ѝ. За първи път несъвършенството привлича обществените погледи през 2011 г., когато херцогинята се появява на събитие с прибрани назад кичури.

принц Уилям Кейт Мидълтън


По-силна кожа днес. По-устойчива на стареене утре
Edna препоръчва


Тогава критиците предполагат, че чертата по кожата всъщност издава некачествени удължители за коса. От двореца обаче се налага да опровергаят слуха – в официалното изявление става ясно, че белегът е останал след операция в детството. Предвид оскъдната информация, спекулации за произхода на несъвършенството продължават – от сериозна интервенция до премахване на белег при раждането.

Но херцогинята на Кеймбридж не е единствената в кралското семейство, която е следена под лупа – същото важи за съпруга ѝ, при когото също се забелязва белег на лицето.

Любопитното е, че принц Уилям го нарича „белега на Хари Потър“, защото подобно на магьосника от книгите на Джоан Роулинг, несъвършенството е в областта на челото. Но и не само затова – в интервю от 2009 г. херцогът на Кеймбридж споделя по въпроса: „Кръстил съм го така, защото понякога свети и някои хора го забелязват, но друг път изобщо не го виждат.“

принц Уилям Кейт Мидълтън

Произходът на този белег отляво обаче е малко по-различен – Уилям го получава след удар с голф стик по време на тренировка, когато е на 13-годишна възраст. В същото интервю той обяснява: „Намирахме се на полето и в следващия момент незнайно откъде се появи желязото, което ме удари в лицето.“

Докато Кейт Мидълтън никога не е говорила публично за белега си, Уилям не само споделя за него, но и използва подходящ момент, за да го покаже – например посещение в болница, където го посочва на едно от децата.

принц Уилям Кейт Мидълтън

Принц Уилям очевидно е доказателство, че юнак без рана не става, а принцовете също имат своите белези. Не е ли обаче странно как хергоцът и херцогинята имат белези от една и съща страна на лицето, с няколко сантиметра разлика, и то преди изобщо да се познават?

Прочети още:Коментар на новината чрез Facebook