Ася Капчикова разказа откровено за новия си живот

Името на Ася Капчикова се върти сред това на най-популярните плеймейтки у нас. Спечелването на титлата Мис Плеймейт бързо започна да работи за нея, а тя печели все повече последователи. Репортер на show.blitz.bg се свърза с Ася, за да разбере как прекарва времето си в извънредното положение, а тя също така коментира и Милен Цветков и нелепата катастрофа, при която загина обичаният журналист.

През последните дни се дочу, че Ася Капчикова е в очакване на първата си рожба. Разговорът с нея обаче е проведен преди този слух и затова не е потвърдено има ли повод за радост или това е поредната клюка.

– Как отбеляза рождения си ден преди няколко дни, предвид извънредната ситуация в страната?

– Отбелязах рождения си ден с най-близките си хора. Беше наистина приказен момент. Имаме страхотни спомени, които запечатах с фотограф.

– Спазваш ли всички наложени мерки и въобще как ти се отразява извънредното положение? Какво в твоя живот се промени?

– Аз съм отговорен и дисциплиниран човек. Спазвам мерките, пазя себе си и близките си. Определено станах по интровертна и асоциална, честно казано започна да ми харесва. Даде ми възможност за преоценка на много неща. Започнах да отделям много време за себе си и любимите си занимания.

– Качи ли някой и друг излишен килограм покрай манията за готвене в момента?

– (Смее се) Че кой не е качил!

– Предполагам са ти пропаднали много ангажименти, а с това и загубата на средства…?

– От доста време се занимавам с нещо съвсем различно от снимките и рекламите. Не бих казала, че ми е повлияло. Определено за всички ни е труден момент, било финансов или психологически, светът все пак е различен.

– А дискотеките и баровете липсват ли ти или предпочиташ домашния уют?

– Аз никога не съм харесвала навалицата, така че определено предпочитам спокойствието на домашния уют.

– Наскоро призна, че имаш човек до себе си? Издай ни малко повече за него?

– Да, имам човек до себе си, но нищо друго няма да кажа.

– Няма как да не те попитам и за случилото се с Милен Цветков, тъй като беше една от активните в социалните мрежи по тази тема. Изгледа ли видеата от катастрофата и какво е мнението ти, какво наказание трябва да получи шофьорът?

– Огромна трагедия, която разтърси цялото общество. Нека Милен почива в мир и да е на по-добро място. Каквото и да кажа няма никакъв смисъл, аз не съм тази, която трябва да съди. Има органи, които трябва да го направят.

– Ти имала ли си рискови ситуации на пътя?

– Да, имала съм. Имала съм ситуации, в които направо съм изтръпвала, затова станах много отговорна. Знам колко е важно да караме разумно, да пазим себе си и хората около нас. Това е единственият начин да спрем войната по пътищата.Коментар на новината чрез Facebook