Андреа бяга от Кобрата, започва нов живот в Румъния

Нов живот, без Кобрата и далеч от родния хайлайф замисля Андреа, пише Novini.bg, позовавайки се на родни таблоиди.

Най-обсъжданата напоследък чалга изпълнителка мечтае да замине да живее в Румъния. Андрея не веднъж е признавала, че в Букурещ се чувства изключително добре и иска да се премести там за постоянно. Според мълвата певицата вече си търси жилище там. Запознати твърдят, че доскоро Андрея живяла в Букурещ в апартамент под наем, но сега вече иска да си купи имот.

Любовта на певицата към северната ни съседка започва с първите ѝ съвместни проекти с румънски изпълнител Кости. Двамата с него направиха няколко парчета, които се превърнаха в тотални хитове на Балканите. Теодора, неведнъж е признавал в разговори с феновете си в социалните мрежи, че е готова да събере багажа си и да замине за Букурещ. След скандалната раздяла с Кубрат Пулев този момент, изглежда наистина е дошъл.

У нас около името на певицата се въртят основно пиперливи заглавия, а музикалната ѝ кариера все по-рядко е на прицел. Това е една от основните причини Андреа да предпочете Румъния, където творчеството ѝ е на почит.Коментар на новината чрез Facebook