Адвокат си направи барбекю от стар бойлер

Благоевградския адвокат Рангел Бараков изобрети оригинално дворно барбекю от стария си бойлер. По време на извънредното положение той решил да свърши едно добро семейно дело – да смени бойлера, и озовал се пред алтернативата да транспортира стария кютук до пункт за рециклиране, да търси телефон на някоя от фирмите, които извозват от домовете старите електроуреди, или пък да му намери приложение, пише сайтът Струма.бг.

След кратък размисъл оправният адвокат решил, че би могъл да го използва за барбекю, та да не опушва кухнята в дома си. Разрязвайки водосъдържателя на две, Бараков обаче се натъкнал на вътрешните нагреватели, които така го впечатлили с окаяния си вид, покрити с ръжда и котлен камък, че той побърза да пусне цяла серия снимки на профила си в социалните мрежи със съвет към приятелите си да си сменят бойлерите на 5 г., независимо колко години е гаранцията им.

Естествено, последните снимки от серията са от новото приложение на стария ел. уред – мръвките върху скарата събраха десетки овации от страна на благоевградчани. Освен пропитите с лека завист коментари, че с уменията си да прави от старо ново Бараков гладен няма да остане, той получи и безценния съвет от следващия бойлер след 5 г. да си направиш опушвачка за бекон или казан за ракия.



Коментар на новината чрез Facebook