"Чувайте добре": Борисов отказа да се извини за "Божков ТВ"

Премиерът Бойко Борисов заяви, че няма намерение да се извини за „Божков ТВ“ и се оплака, че не бил разбран правилно.

В събота (16 май) след серия въпроси на журналист от Би Ти Ви за опита на Васил Божков да му прехвърли акциите на „Левски“, Борисов заяви: „Няма на Божков ТВ да се хвана на въпросите“. В същия ден ръководството на Би Ти Ви излезе с позиция. От медията определиха като „тревожно“, че „премиерът Борисов нарича bTV, телевизия с доказано висока репутация, „Божков ТВ“, на базата на неверни твърдения, разпространени от други медии“.

В неделя (16 май) Васил Божков за първи път се появи във видео, с което обяви следващата част от „сигнала си“ (както го представя). Тогава „Дневник“ използва определението на Борисов по-подходящо, като нарече така профила на обвиняемия бизнесмен във фейсбук. Във вторник приемиерът възприе тази идея. И се опита да иронизира и „Севда тв“ – неговите живи излъчвания от джипа, строежи и пътища, които снима ПРът му Севдалина Арнаудова (вижте във видеото).

* „Чувайте добре“ – в средата на януари при обявяването на водопровода за Перник, Борисов направи грешка като каза 300 хил. литра вода вместо 300. Министри го поправиха на 300 литра и той се скара, че е казал 300 литра с думите „не сте ме чули, чувайте добре“.

Каква беше реакцията на Борисов за акциите на клуба четете тук.
Собственик ли е премиерът Борисов на „Левски“ четете тук.Коментар на новината чрез Facebook