Гаджето на Феди Башур с първи думи след смъртта му

Синът на любимия на певицата Емилия почина след инцидент на пътя. Всички близки са потънали в скръб, но ударът на съдбата понася и неговото гадже. За хората, с които довчера са споделяли общи моменти, безмерната любов на двамата е била трогателна гледка. Днес те не знаят как да помогнат на Деспина, нито имат думи, с които да облекчат състоянието ѝ.

Красивата студентка в САЩ се е затворила тотално в себе си и единствените ѝ коментари са свързани с миналото ѝ с Феди. „Той ще остане винаги в сърцето ми, бяхме сродни души“, повтаряла често тя.

Изказванията ѝ обаче са лаконични и пропити със задушаващи емоции, които тя се опитва да сдържа, за да не рухне окончателно, пише Галерия.

Родителите на девойката са в паника, защото в момента тя трябвало да се концентрира предимно върху обучението си в престижен университет за предприемачи, но очакванията не се оправдават.

„Няма сила на света, която да накара Деспина да загърби Феди и да гледа напред. Прекалено рано е, двамата се обичаха като по филмите, пътуваха в чужбина, бяха просто едни щастливи млади хора“, разказват близки на семейството.Коментар на новината чрез Facebook