Това са издирваните за взривения банкомат (СНИМКА)

Полицейска акция с участието на близо 250 души, сред които жандармерия, спецчасти, Гранична полиция, хеликоптер, дронове и кучета, успя да залови един човек в Перник във връзка с поредния разбит банкомат.

Взривиха банкомат в Сапарева баня, има задържан (СНИМКИ)

Устройството бе взривено около 3:00 ч. тази нощ в Сапарева баня. Тримата извършители са засечени от полицията, но успяват да пробият устроената им блокада и се скриват в гората край село Боснек. Въпреки мащабната полицейска акция, която продължава от рано сутринта, към момента нито един от тях не е открит.

По последна информация тримата банкови обирджии са избягали от гората, в която се скриха след обира. Това смятат полицаи, участващи в издирването им, цитирани от „24 часа“.
 

Сили на Национална полиция, жандармерията, Гранична полиция, Специализираният отряд за борба с тероризма, хеликоптер, дронове и кучета, така и не успяха днес да заловят бегълците. Около 17:00 ч. от МВР разпространиха и снимки на тримата издирвани мъже – Тодор, Красимир и Кирил. По думите на главния секретар на МВР Младен Маринов акцията ще продължи, макар и в по-малки мащаби.


Коментар на новината чрез Facebook