Гришо и Никол са пред раздяла, твърди английски таблоид

За пукнатини във връзката на най-добрия ни тенисист Григор Димитров и певицата Никол Шерцингер разкрива английският таблоид „Сън”, цитиран от gong.bg.

Новината, че двегодишният им романс е застрашен, идва десетина дни след като Григор бе заснет да демонстрира доста близки отношения с бившата си половинка Мария Шарапова.
 
Гришо за Маша: Няма лоши чувства

Източник на „Сън” твърди, че 38-годишната Никол не се е виждала с българина около два месеца. „Нещата не вървят добре. Не изглежда, че ще успеят за закърпят нещата. Никол е много заета жена, а Григор също пътува доста по света заради тенис турнирите”, споделя източникът.
 
Никол Шерцингер за Григор Димитров: Той е толкова сладък

Тя имаше някои лични проблеми, с които да се справи, а Григор не бе до нея, за да я подкрепи. Не е лош човек, чудесен е, но връзката им не е лесна. Сега са в почивка. И преди се е случвало, но се справяха. Този път приятелите им са убедени, че нещата са сериозни”, добавя източникът на вестник „Сън”.
 
Никол Шерцингер за Григор: Намерих любовта

Английският таблоид доста подробно напомня за отношенията между Григор Димитров и Мария Шарапова и публикува снимка на двамата от благотворителния турнир в Мадрид, където те се засякоха.
 
Още любопитни новини за звездите в спорта четете в gong.bg
 
Още спортни новини четете в gong.bg
 
 Коментар на новината чрез Facebook