Кукери помагат на БСП в Айтос

Кукери удариха рамо на БСП в Айтос с ритуал за прогонване на злото. На събитието присъстваха водачът на листата в Бургас  инж. Петър Кънев, Николай Тишев, Тодор Байчев, Диана Гурева, Милена Куртова-Радева, Яни Янулов, Димитър Гочев, Дафинка Главанска, Андрей Андреев и Стоян Желязков. Те бяха посрещнати с хляб,сол, червена роза и мартеници.

„Приветствам добрата идея да започнем с кукерите, които да изгонят страха от нас, да изгонят страха от управляващите, както и страха от бедността и завистта. Всички ние имаме нужда от тази промяна. Няколко години чакахме, моментът настъпи, промяната тръгна. България има нужда от промяна. България има нужда от нови управляващи в изпълнителната власт, защото десет години след влизането в Европейския съюз, продължаваме да бъдем най-бедната страна в Европа, с най-ниски доходи, с най-голям процент мигранти на глава от населението и най-лошо здравеопазване. Време е нещо друго да се случи“ – каза водачът на листата инж. Петър Кънев и добави: „Да си българин не е участ, да си българин е чест. Победа!“.

„От ГЕРБ заявиха, че тяхната нова програма е продължение на старата, т.е. те искат да продължат това, което над 2 млн. българи с гласовете си на президентските избори отхвърлиха. Те казват, че трябва да запазим стабилността от времето на управлението на кабинета Борисов 2. Само че за тях това значи стабилни доходи от кражби и корупция. За нас това означава стабилност на мизерията в България, стабилност на ниските доходи и стабилност на битовата престъпност. Този път няма да им се получи“ – коментира Николай Тишев.

След официалното представяне на кандидатите за народни представители, на събитието една млада дама – Петя Русинова, получи своя партиен билет, който ѝ бе връчен лично от областния лидер и втори в листата на „БСП за България“ в Бургас Николай Тишев. Петя скоро е навършила 18 години и веднага е подала заявление за членство в партията.Коментар на новината чрез Facebook