ГЕРБ: Къде са сигналите на БСП в прокуратурата за роднините

Ние не искахме да се зинамаваме с тази тема, но те продългжиха, обяви Тома Биков от ГЕРБ. „Имаме по-важно неща като управлението на държавата. Те обаче не спират. Особено след прескоференцията на Таско Ерменков. Къде обаче са им сигналите? Защо не са в прокуратурата?“, каза още той в „Нова телевизия“, където влезе в сблъсък със Стоян Мирчев от БСП.

Колегата твърди, че няма нищо общо с брат си. Освен това брат му е обвиняем. Дали е виновен или не, има институции да решават. При г-н Ненков се говори за много пари, защото ставаше въпрос за назначение на ключови позиции. Освен това защо не се говори кое лице е арестувано, а че бил брат на депутат от БСП. Освен това той си е имал бизнес, не е бил назначен на държавна работа, за да се източва обществен ресурс, заяви Стоян Мирчев.

Той няма отнешения с брат си, но пък прави дариение на партията, защото бил честен социалист. Единият брат защитава работниците, а другият има игрална зала и заложна къща, отвърна Биков.

Ако Александър Ненков имаше брат, който е хванат да продава дрога, представети си какво цяха да направят, допълни той. „Шефът на разузнаването също излезе и каза ясно, че няма никаква родствена връзка с Бойко Борисов. Г-н Ерменков е разузнавач,  трябва да ги знае тези неща“, завърши Биков.Коментар на новината чрез Facebook